…står der ofte i modeblade og i modetips, men en top er jo 1.000 ting. Oprindeligt blev ordet kun brugt om ærmeløse sommertoppe, men nu bliver det brugt i flæng om alt fra sommertoppe til skjorter og bluser med lange ærmer. Top har mere eller mindre overtaget betydningen ’overdel’. Med det på plads, så lad os kigge lidt nærmere på, hvad der egentlig findes inden for modeverdenen af toppe.

Da man efterhånden kan bruge de fleste overdele året rundt – afhængigt af hvad man tager på under og over, og om man bruger den til hverdag eller fest – er en inddeling i sommer- og vintertoppe ikke længere så relevant. En mere naturlig (og efterhånden også mest brugt) inddeling ville være i forhold til længde af ærmer. Altså ærmeløs, kortærmede, ¾ eller lange ærmer.

Dem uden ærmer

One Two toppe uden ærmer er bare fantastiske eksempler på, hvor alsidige denne type toppe er. Alt lige fra romantik til stilfuldt grafik, og med unikke detaljer gør toppene til lige det statement, der kan skabe dit outfit. Brug dem om sommeren med en sød nederdel eller til et par shorts, brug den om vinteren med en langærmet T-shirt under eller en lun cardigan over.

Foretrækker du at dække skuldrene lidt, så er kortærmede toppe en god løsning. Nogle af dem kan også betegnes som T-shirts, men tøjmærker som 2-Biz og Choise har kortærmede toppe, som bare er mere og andet end blot T-shirts. Her finder du festtoppe eller den kortærmede top, der lige skaber dagens outfit. De unikke toppe går udover sæson og trend og er et godt køb, hvis du gerne vil tilføje noget særligt til din garderobe.

LÆS OGSÅ: http://lbou.dk/klumme-saadan-finder-du-den-rette-bikini-del-2/

Og så er der jo toppene med ¾ og lange ærmer. Som altid er den danske tøjproducent Handberg mester i levering af trendy toppe med de brugbare ¾ ærmer. Altid smukke farver med skønne detaljer og et moderne loose fit, der klæder enhver kropstype. Om du er til mønster, tryk eller ensfarvede toppe, det behøver ikke begrænse din shoppen hos Handberg, det er mere et spørgsmål om, hvorvidt du er i stand til at vælge mellem alle de fantastiske muligheder…

Så ”tilsæt en top”…til dine nye jeans eller shorts og gå frejdigt ud i verden i din yndlingsfarve eller -mønster og favorit ærmelængde. En top er ikke bare en top, men det er ofte den, der skaber looket, så det er ikke helt lige meget, hvilken du vælger.

Kategorier: Kvinder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *