E-handel er eksploderet voldsomt gennem de sidste par år. Hvert år stiger julesalget hele tiden, samtidigt med at salget i fysiske butikker daler i de fleste. Enten daler salget, eller også har de store problemer med andre ting.

Sådan er det ikke med e-handel. Det er i høj grad kvinder der køber på nettet, hvor de er tilbøjelige til at købe tøj. Men hvorfor er det lige tøj og hvorfor er det lige kvinder der gør det mest? Det forsøger vi at finde svar på i denne artikel. God fornøjelse.

Faktorer der spiller ind

Der er rigtig mange faktorer der spiller ind. Her er nogle af de hyppigste:

  • Kvinder er nemmere at lokke. Sorry to say, men det er så sandt som det er sagt. Der er lavet en del undersøgelser der viser, at kvinder der får tilsendt nyhedsbreve, gør 50% mere brug af de tilbud eller rabatkoder som de får tilsendt.
  • Der er et større udvalg af dametøj. Og grunden til dette skyldes igen, at kvinder blot køber meget mere tøj end mænd. Og netop derfor, er udvalget at tøj til kvinder større end det er til mænd. Fordi udvalget er større, er det selvfølgelig også sværere at stå for fristelserne, hvilket kan være endnu en grund til at kvinder købere mere tøj på nettet end mænd.
  • En anden grund som gælder begge køn, er at det er super nemt at købe tøj på nettet. Ofte ved vi hvilken størrelse vi skal bruge og hvis ikke, så gør vi brug af de såkaldte størrelsesguider. Det er utroligt nemt man surfer på siden, hygger sig imens, samt køber produkterne. Efter et par dage har man dem det kan da ikke være nemmere, vel?.. som at stille slik foran et barn.

Bliv klogere omkring det her.

Kategorier: KvinderNyheder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *