På søndag er det mors dag. Dagen hvor alle mødre skal forkæles lidt ekstra.
Hvis du stadig ikke ved, hvad din mor skal forkæles med, så har vi her fem gode bud.

Day Birger Et Mikkelsen makeuptaske, 149 kr

Den fine lille makeup-taske fra Day er perfekt til læbestiften og en pudder til hverdagstasken. Men den kan også snildt bruges som en lille ekstra taske til mobiltelefonen, kreditkortet og læbepomaden. Den kan også bruges som en clutch til aftenbrug.

Lip Balm fra Rudolph Care, 195 kr.

Den lækre bløde Lip Balm fra Rudolph Care er en lille luksusting i hverdagen. Acai Lip Balm er plejende og blødgørende og sørger for, at læberne er bløde og velplejede.

Balmen har et rigt indhold af shea butter, der giver en dybdevirkende pleje og genopbygger hudens naturlige barriere, mens den heler beskadiget og irriteret hud.

Pandora øreringe, 675 kr.

Skal din mor forkæles lidt ekstra på søndag, er Pandoras smukke fjerøreringe et smukt bud.
Fjerøreringene er i sølv med pavésat kubisk zirkonia og vil med garanti skabe glæde hos din mor. De smukke øreringe kan hurtigt pifte ethvert outfit op og snildt bruges både til hverdag og fest.

Summerbird hindbær mandler, 220 kr

Summerbird hindbær mandler er en klar favorit her på redaktionen. Spanske mandler der er dragéeret med nougat og lys chokolade, vendt i granuleret hindbær er simpelthen en fryd. Ikke nok med at de lækre mandler smager himmelsk, så er de også smukke at se på. Så din mor kan roligt lade glasset stå og pynte fremme dog med fare for, at de hurtigt bliver spist. De er stærkt vanedannende.

Voluspa duftlys, 359 kr.

Forkæl din mor med et luksuriøst duftlys fra Voluspa. Apricot & Aprilia Classic har en skøn duft af abrikos og lilje blomster. Ikke nok med at duftlyset dufter fantastisk, så er det også utrolig smukt at se på. Det har 100 timers brændetid så det er en gave, hun længe vil få glæde af.

Tip: Her på redaktionen gemmer vi altid glasset, når lyset er brændt helt ned. Det kan snildt bruges til makeup-pensler, blyanter eller sæt et nyt fyrfadslys i og forlæng glæden af det smukke glas.

Kategorier: Kvinder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *